Buscar por Autor Adasme-Berríos, Cristian
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Fecha de publicación | Título | ???itemlist.dc.creator.*??? | ???itemlist.dc.provenance??? |
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1-dic-2016 | Acceptance of beef obtained through genetic modification and cloning in university students and working adults in southern Chile | Schnettler, Berta; Velásquez, Carlos; Lobos, Germán; Orellana, Ligia; Sepúlveda, José; Salinas-Oñate, Natalia; Adasme-Berríos, Cristian; Grunert, Klaus G. | Universidad Nacional de Cuyo. Facultad de Ciencias Agrarias |
1-dic-2011 | Dimensiones que caracterizan el consumo potencial de alimentos orgánicos en la Región del Maule, Chile | Adasme-Berríos, Cristian; Rodríguez, Marcelo; Jara-Rojas, Roberto; Díaz-Tobar, Belén | Universidad Nacional de Cuyo. Facultad de Ciencias Agrarias |
1-ene-2015 | Who are the potential consumers of organic fruits and vegetables in Central Chile? : a CHAID approach | Adasme-Berríos, Cristian; Sánchez, Mercedes; Jara-Rojas, Roberto; Engler Palma, Alejandra; Rodríguez, Marcelo; Mora, Marcos | Universidad Nacional de Cuyo. Facultad de Ciencias Agrarias |