Skip navigation
Navegación
Inscribir Institución
Inicio
Colecciones
Acerca de RODNA
Iniciar Sesión
RODNA
Buscar por Autor Meza, Barbara Erica del Valle
Ir a:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
O introducir las primeras letras:
Ordenar por:
Título
Fecha de publicación
Fecha de envío
En orden:
Ascendente
Descendente
Resultados por página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autor/Registro:
Todo
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 1 a 4 de 4
Fecha de publicación
Título
???itemlist.dc.creator.*???
???itemlist.dc.provenance???
9-mar-2017
Effect of freezing on the viscoelastic behaviour of whey protein concentrate suspensions
Meza, Barbara Erica del Valle
;
Verdini, Roxana Andrea
;
Rubiolo, Amelia Catalina
-
nov-2013
Effect of freezing prior to ripening on the peptide profile present in the water-soluble fraction at pH 4.6 of a commercial low-fat soft cheese
Meza, Barbara Erica del Valle
;
Verdini, Roxana Andrea
;
Rubiolo, Amelia Catalina
-
mar-2014
Mathematical modelling of a dip coating process using a generalised newtonian fluid. 1. Model development
Peralta, Juan Manuel
;
Meza, Barbara Erica del Valle
;
Zorrilla, Susana
CONICET
feb-2016
Rheological characterization of full-fat and low-fat glaze materials for foods
Meza, Barbara Erica del Valle
;
Peralta, Juan Manuel
;
Zorrilla, Susana
CONICET