Buscar por Autor Schnettler, Berta

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:


Mostrando resultados 1 a 5 de 5
Fecha de publicaciónTítulo???itemlist.dc.creator.*??????itemlist.dc.provenance???
1-ene-2015Acceptance of a vegetable with designation of origin in two cities in southern ChileSchnettler, Berta; Pihán, Rodolfo; Valdevenito, Ana; Miranda, Horacio; Lobos, Germán; Grunert, Klaus G.Universidad Nacional de Cuyo. Facultad de Ciencias Agrarias
1-dic-2016Acceptance of beef obtained through genetic modification and cloning in university students and working adults in southern ChileSchnettler, Berta; Velásquez, Carlos; Lobos, Germán; Orellana, Ligia; Sepúlveda, José; Salinas-Oñate, Natalia; Adasme-Berríos, Cristian; Grunert, Klaus G.Universidad Nacional de Cuyo. Facultad de Ciencias Agrarias
2-abr-2012Aceptación de aceite transgénico de distinto país de origen en la Región de La Araucanía, ChileSchnettler, Berta; Miranda, Horacio; Sepúlveda, José; Denegri, Marianela; Mora, MarcosUniversidad Nacional de Cuyo. Facultad de Ciencias Agrarias
2-jun-2014Consumer preferences towards beef cattle in Chile : Importance of country of origin, cut, packaging, brand and priceSchnettler, Berta; Sepúlveda, Néstor; Sepúlveda, José; Orellana, Ligia; Miranda, Horacio; Lobos, Germán; Mora, MarcosUniversidad Nacional de Cuyo. Facultad de Ciencias Agrarias
4-sep-2017"Country of origin" effect and ethnocentrism in food purchase in Southern ChileSchnettler, Berta; Sánchez, Mercedes; Miranda, Horacio; Orellana, Ligia; Sepúlveda, José; Mora, Marcos; Lobos, Germán; Hueche, ClementinaUniversidad Nacional de Cuyo. Facultad de Ciencias Agrarias