Registro completo de metadatos
Campo DC | Valor | Lengua/Idioma |
---|---|---|
dc.creator | Palazolo, Gonzalo Gastón | - |
dc.creator | Sobral, Pablo A. | - |
dc.creator | Wagner, Jorge Ricardo | - |
dc.date | 2018-04-27T19:13:18Z | - |
dc.date | 2018-04-27T19:13:18Z | - |
dc.date | 2016-02 | - |
dc.date | 2018-04-27T14:01:31Z | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-29T15:43:45Z | - |
dc.date.available | 2019-04-29T15:43:45Z | - |
dc.date.issued | 2018-04-27T19:13:18Z | - |
dc.date.issued | 2018-04-27T19:13:18Z | - |
dc.date.issued | 2016-02 | - |
dc.date.issued | 2018-04-27T14:01:31Z | - |
dc.identifier | Palazolo, Gonzalo Gastón; Sobral, Pablo A.; Wagner, Jorge Ricardo; Impact of sample aging on freeze-thaw stability of oil-in-water emulsions prepared with soy protein isolates; Taylor & Francis; International Journal Of Food Properties; 19; 10; 2-2016; 2322-2337 | - |
dc.identifier | 1094-2912 | - |
dc.identifier | http://hdl.handle.net/11336/43700 | - |
dc.identifier | 1532-2386 | - |
dc.identifier | CONICET Digital | - |
dc.identifier | CONICET | - |
dc.identifier.uri | http://rodna.bn.gov.ar:8080/jspui/handle/bnmm/300486 | - |
dc.description | The freeze-thaw stability of oil-in-water emulsions prepared with unheated and heated aqueous dispersions of fresh and stored soy protein isolates was evaluated in the absence and presence of glucose or sorbitol (0.75-15.0% w/w). Sample aging had a negative impact of freeze-thaw stability. The cryoprotectant addition enhanced the freeze-thaw stability, but at low concentrations emulsions prepared with unheated soy protein isolates showed better response to freeze-thawing. Nevertheless, at the highest cryoprotectant concentration, a total stabilization was evidenced for all emulsions. The results of this article indicated that the cryoprotectants act on proteins at interfacial level. | - |
dc.description | Fil: Palazolo, Gonzalo Gastón. Universidad Nacional de Quilmes. Departamento de Ciencia y Tecnología. Laboratorio de Investigación en Funcionalidad y Tecnología de Alimentos; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina | - |
dc.description | Fil: Sobral, Pablo A.. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina | - |
dc.description | Fil: Wagner, Jorge Ricardo. Universidad Nacional de Quilmes. Departamento de Ciencia y Tecnología. Laboratorio de Investigación en Funcionalidad y Tecnología de Alimentos; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina | - |
dc.format | application/pdf | - |
dc.format | application/pdf | - |
dc.language | eng | - |
dc.publisher | Taylor & Francis | - |
dc.relation | info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.1080/10942912.2015.1126724 | - |
dc.relation | info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/10942912.2015.1126724 | - |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/restrictedAccess | - |
dc.rights | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/ | - |
dc.source | reponame:CONICET Digital (CONICET) | - |
dc.source | instname:Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas | - |
dc.source | instacron:CONICET | - |
dc.subject | CRYOPROTECTANT | - |
dc.subject | FREEZE-THAW STABILITY | - |
dc.subject | O/W EMULSIONS | - |
dc.subject | SOY PROTEIN ISOLATES | - |
dc.subject | SAMPLE AGING | - |
dc.subject | Alimentos y Bebidas | - |
dc.subject | Otras Ingenierías y Tecnologías | - |
dc.subject | INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS | - |
dc.title | Impact of sample aging on freeze-thaw stability of oil-in-water emulsions prepared with soy protein isolates | - |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | - |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | - |
dc.type | info:ar-repo/semantics/articulo | - |
Aparece en las colecciones: | CONICET |
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