Registro completo de metadatos
Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.creatorPighín, Darío Gabriel-
dc.creatorPazos, Adriana Alejandra-
dc.creatorChamorro, Monica Viviana-
dc.creatorPaschetta, María Fernanda-
dc.creatorCunzolo, Sebastian Abel-
dc.creatorGodoy, Maria Fernanda-
dc.creatorMessina, Valeria Marisa-
dc.creatorPordomingo, Anibal Javier-
dc.creatorGrigioni, Gabriela Maria-
dc.date2018-05-08T18:51:58Z-
dc.date2018-05-08T18:51:58Z-
dc.date2016-01-
dc.date2018-05-04T14:58:00Z-
dc.date.accessioned2019-04-29T15:46:50Z-
dc.date.available2019-04-29T15:46:50Z-
dc.date.issued2016-01-
dc.identifierPighín, Darío Gabriel; Pazos, Adriana Alejandra; Chamorro, Monica Viviana; Paschetta, María Fernanda; Cunzolo, Sebastian Abel; et al.; A Contribution of Beef to Human Health: A Review of the Role of the Animal Production Systems; Hindawi Publishing Corporation; The Scientific World Journal; 2016; 1-2016; 1-10; 8681491-
dc.identifier2356-6140-
dc.identifierhttp://hdl.handle.net/11336/44470-
dc.identifier1537-744X-
dc.identifierCONICET Digital-
dc.identifierCONICET-
dc.identifier.urihttp://rodna.bn.gov.ar:8080/jspui/handle/bnmm/301812-
dc.descriptionMeat and meat products constitute important source of protein, fat, and several functional compounds. Although beef consumption may implicate possible negative impacts on human health, its consumption can also contribute to human health. Quality traits of beef, as well as its nutritional properties, depend on animal genetics, feeding, livestock practices, and post mortem procedures. Available data show that emerging beef production systems are able to improve both, quality and nutritional traits of beef in a sustainable way. In this context, Argentina’s actions are aimed at maximising beef beneficial effects and minimising its negative impact on human health, in a way of contributing to global food security.-
dc.descriptionFil: Pighín, Darío Gabriel. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro de Investigación de Agroindustria. Instituto de Tecnología de Alimentos; Argentina. Universidad de Morón; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina-
dc.descriptionFil: Pazos, Adriana Alejandra. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro de Investigación de Agroindustria. Instituto de Tecnología de Alimentos; Argentina. Universidad de Morón; Argentina-
dc.descriptionFil: Chamorro, Monica Viviana. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro de Investigación de Agroindustria. Instituto de Tecnología de Alimentos; Argentina-
dc.descriptionFil: Paschetta, María Fernanda. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro de Investigación de Agroindustria. Instituto de Tecnología de Alimentos; Argentina-
dc.descriptionFil: Cunzolo, Sebastian Abel. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro de Investigación de Agroindustria. Instituto de Tecnología de Alimentos; Argentina. Universidad de Morón; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina-
dc.descriptionFil: Godoy, Maria Fernanda. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro de Investigación de Agroindustria. Instituto de Tecnología de Alimentos; Argentina-
dc.descriptionFil: Messina, Valeria Marisa. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Unidad de Investigación y Desarrollo Estratégico para la Defensa. Ministerio de Defensa. Unidad de Investigación y Desarrollo Estratégico para la Defensa; Argentina-
dc.descriptionFil: Pordomingo, Anibal Javier. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro Regional La Pampa-San Luis. Estación Experimental Agropecuaria Anguil; Argentina-
dc.descriptionFil: Grigioni, Gabriela Maria. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro de Investigación de Agroindustria. Instituto de Tecnología de Alimentos; Argentina. Universidad de Morón; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina-
dc.formatapplication/pdf-
dc.formatapplication/pdf-
dc.formatapplication/pdf-
dc.formatapplication/pdf-
dc.formatapplication/pdf-
dc.languageeng-
dc.publisherHindawi Publishing Corporation-
dc.relationinfo:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.1155/2016/8681491-
dc.relationinfo:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.hindawi.com/journals/tswj/2016/8681491/-
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess-
dc.rightshttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/-
dc.sourcereponame:CONICET Digital (CONICET)-
dc.sourceinstname:Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas-
dc.sourceinstacron:CONICET-
dc.subjectBEEF-
dc.subjectHUMAN HEALTH-
dc.subjectPRODUCTION-
dc.subjectSYSTEMS-
dc.subjectOtras Producción Animal y Lechería-
dc.subjectProducción Animal y Lechería-
dc.subjectCIENCIAS AGRÍCOLAS-
dc.titleA Contribution of Beef to Human Health: A Review of the Role of the Animal Production Systems-
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article-
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion-
dc.typeinfo:ar-repo/semantics/articulo-
Aparece en las colecciones: CONICET

Ficheros en este ítem:
No hay ficheros asociados a este ítem.