Registro completo de metadatos
Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.provenanceINTA-
dc.contributorGodoy, Maria Fernanda-
dc.contributorDiaz Prieto, Ligia Esperanza-
dc.contributorNova Rebato, Esther-
dc.contributorInsani, Ester Marina-
dc.contributorMarcos, Ascensión-
dc.contributorSlobodianik, Nora Haydee-
dc.creatorGodoy, Maria Fernanda-
dc.creatorDiaz Prieto, Ligia Esperanza-
dc.creatorNova Rebato, Esther-
dc.creatorInsani, Ester Marina-
dc.creatorMarcos, Ascensión-
dc.creatorSlobodianik, Nora Haydee-
dc.date2017-08-16T15:06:12Z-
dc.date2017-08-16T15:06:12Z-
dc.date2016-
dc.date.accessioned2019-04-29T16:26:26Z-
dc.date.available2019-04-29T16:26:26Z-
dc.date.issued2017-08-16T15:06:12Z-
dc.date.issued2017-08-16T15:06:12Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifierhttp://hdl.handle.net/20.500.12123/973-
dc.identifierhttp://www.fasebj.org/content/30/1_Supplement/lb365.short-
dc.identifier.urihttp://rodna.bn.gov.ar:8080/jspui/handle/bnmm/313280-
dc.descriptionObjective: This study was aimed to evaluate the effect of the addition of tomato extract (TE) on cytokine production. Conclusion: In the in vitro system performed in this study, a physiological amount of α-tocopherol (20μM) and the corresponding level of lycopene from tomato have shown to be able to produce an anti-inflammatory effect.-
dc.descriptionInst. de Biotecnología-
dc.descriptionFil: Godoy, Maria Fernanda. INTA. Instituto de Tecnología de Alimentos; Argentina-
dc.descriptionFil: Diaz Prieto, Ligia Esperanza. CSIC. ICTAN. Grupo de Inmunonutrición; España-
dc.descriptionFil: Nova Rebato, Esther CSIC. ICTAN. Grupo de Inmunonutrición; España-
dc.descriptionFil: Slobodianik, Nora Haydee. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Farmacia y Bioquímica; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina-
dc.descriptionFil: Insani, Ester Marina. INTA. Instituto de Biotecnología; Argentina-
dc.descriptionFil: Marcos, Ascensión CSIC. ICTAN. Grupo de Inmunonutrición; España-
dc.formatapplication/pdf-
dc.languageeng-
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/restrictedAccess-
dc.sourceFASEB Journal 30 (1) : Supplement lb365-
dc.sourcereponame:INTA Digital (INTA)-
dc.sourceinstname:Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria-
dc.sourceinstacron:INTA-
dc.source.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12123/973-
dc.source.urihttp://www.fasebj.org/content/30/1_Supplement/lb365.short-
dc.source.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12123/973-
dc.source.urihttp://www.fasebj.org/content/30/1_Supplement/lb365.short-
dc.subjectTomate-
dc.subjectExtractos-
dc.subjectCitoquinas-
dc.subjectCélulas Sanguíneas-
dc.subjectGénero Humano-
dc.subjectTomatoes-
dc.subjectExtracts-
dc.subjectCytokines-
dc.subjectBlood Cells-
dc.subjectMankind-
dc.titleEffects of tomato extract on cytokine profile of human peripheral blood mononuclear Cells (PBMCs)-
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article-
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/acceptedVersion-
dc.typeinfo:ar-repo/semantics/articulo-
Aparece en las colecciones: INTA

Ficheros en este ítem:
No hay ficheros asociados a este ítem.