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Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.provenanceINTA-
dc.contributorBurachik, Moisés-
dc.contributorCuadrado, V.-
dc.contributorHerrmann, Claudia-
dc.contributorJunco, Mariano-
dc.contributorLede, S.-
dc.contributorLewi, Dalia Marcela-
dc.contributorMaggi, Andrés-
dc.contributorMeoniz, Ignacio Alberto-
dc.contributorNoe, G.-
dc.contributorRoca, Cecilia-
dc.contributorRobredo, Claudio Gabriel-
dc.contributorRubinstein, Clara-
dc.contributorVicien, Carmen-
dc.contributorBoari, P.-
dc.contributorLema, Martín-
dc.contributorWhelan, Agustina-
dc.creatorBurachik, Moisés-
dc.creatorCuadrado, V.-
dc.creatorHerrmann, Claudia-
dc.creatorJunco, Mariano-
dc.creatorLede, S.-
dc.creatorLewi, Dalia Marcela-
dc.creatorMaggi, Andrés-
dc.creatorMeoniz, Ignacio Alberto-
dc.creatorNoe, G.-
dc.creatorRoca, Cecilia-
dc.creatorRobredo, Claudio Gabriel-
dc.creatorRubinstein, Clara-
dc.creatorVicien, Carmen-
dc.creatorBoari, P.-
dc.creatorLema, Martín-
dc.creatorWhelan, Agustina-
dc.date2017-09-07T15:52:50Z-
dc.date2017-09-07T15:52:50Z-
dc.date2016-08-
dc.date.accessioned2019-04-29T16:26:55Z-
dc.date.available2019-04-29T16:26:55Z-
dc.date.issued2017-09-07T15:52:50Z-
dc.date.issued2017-09-07T15:52:50Z-
dc.date.issued2016-08-
dc.identifierhttp://hdl.handle.net/20.500.12123/1173-
dc.identifierhttp://www.isb.vt.edu/news/2016/Aug16.pdf-
dc.identifier.urihttp://rodna.bn.gov.ar:8080/jspui/handle/bnmm/313446-
dc.descriptionExperience with Agricultural Biotechnology and the widespread adoption of different genetically engineered (GE) crops around the world has enabled breeders to develop different crops with similar phenotypic characteristics using the same or related genetic constructs. Identical constructs would be used mostly on vegetatively propagated crops, which need to be transformed de novo to produce new varieties with the same phenotypic characteristic(s), while similar constructs would also be used to develop different GE crops. The history of safe use of different methodologies by breeders to generate diversity in crops, current knowledge about plant genome dynamics, and experience with transgenesis provide a reasonable basis to focus on the introduced traits and phenotypes. Additionally, when assessing risks, the domestication, conventional breeding, and the intrinsic plasticity of plant genomes are recognized as greater sources of genetic changes than methodologies based on genetic engineering.-
dc.descriptionInst. de Genética "Ewald A. Favret"- IGEAF-
dc.descriptionFil: Burachik, Moisés. Instituto de Agrobiotecnologia Rosario; Argentina-
dc.descriptionFil: Cuadrado, V. Monsanto Argentina; Argentina-
dc.descriptionFil: Herrmann, Claudia. Bayer Crop Science; Argentina-
dc.descriptionFil: Junco, Mariano. Servicio Nacional de Sanidad y Calidad Agroalimentaria. Coordinación de Biotecnología y Productos Industrializados; Argentina-
dc.descriptionFil: Lede, S. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina-
dc.descriptionFil: Lewi, Dalia Marcela. INTA. Instituto de Genética "Ewald A. Favret"; Argentina-
dc.descriptionFil: Maggi, Andrés. Servicio Nacional de Sanidad y Calidad Agroalimentaria. Dirección de Calidad Agroalimentaria; Argentina-
dc.descriptionFil: Meoniz, Ignacio Alberto. Servicio Nacional de Sanidad y Calidad Agroalimentaria. Análisis de Riesgo de Organismos Genéricamente Modificados; Argentina-
dc.descriptionFil: Noe, G. Syngenta Agro; Argentina-
dc.descriptionFil: Roca, Cecilia. Dow Agroscience SA; Argentina-
dc.descriptionFil: Robredo, Claudio Gabriel. Chacra Experimental Agrícola Santa Rosa; Argentina-
dc.descriptionFil: Rubinstein, Clara. Monsanto Argentina; Argantina. Instituto Internacional de Ciencias de la Vida; Argentina-
dc.descriptionFil: Vicien, Carmen. Universidad de Buenos Aires; Argentina. Cámara de Exportadores de la República Argentina; Argentina-
dc.descriptionFil: Boari, P. Ministerio de Agroindustria. Secretaría de Valor Agregado. Dirección de Biotecnología; Argentina-
dc.descriptionFil: Whelan, Agustina. Ministerio de Agroindustria. Secretaría de Valor Agregado. Dirección de Biotecnología; Argentina-
dc.formatapplication/pdf-
dc.languageeng-
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess-
dc.sourceISB News Reports July-August 2016-
dc.sourcereponame:INTA Digital (INTA)-
dc.sourceinstname:Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria-
dc.sourceinstacron:INTA-
dc.source.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12123/1173-
dc.source.urihttp://www.isb.vt.edu/news/2016/Aug16.pdf-
dc.source.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12123/1173-
dc.source.urihttp://www.isb.vt.edu/news/2016/Aug16.pdf-
dc.subjectGenética-
dc.subjectEvaluación de Riesgos-
dc.subjectCultivos-
dc.subjectGenetics-
dc.subjectRisk Assessment-
dc.subjectCrops-
dc.titleScience based criteria for a simplified risk assessment of genetic engineered crops developed using identical or similar constructs-
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article-
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion-
dc.typeinfo:ar-repo/semantics/articulo-
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