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Título
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ago-2015
Color and Bioactive Compounds Characteristics on Dehydrated Sweet Cherry Products
Franceschinis, Lorena Edith
;
Sette, Paula Andrea
;
Schebor, Carolina Claudia
;
Salvatori, Daniela Marisol
-
2-jul-2012
Efecto de la trehalosa sobre la encapsulación de aromas cítricos por secado spray
Sosa, Natalia
Facultad de Ciencias Exactas y Naturales de la UBA
dic-2012
Estudio de calidad de cerezas deshidratadas
Franceschinis, Lorena Edith
;
Salvatori, Daniela Marisol
;
Schebor, Carolina Claudia
CONICET
sep-2014
New Insights in the Use of Trehalose and Modified Starches for the Encapsulation of Orange Essential Oil
Sosa, Natalia
;
Zamora, María Clara
;
Van Baren, Catalina Maria
;
Schebor, Carolina Claudia
CONICET
6-oct-2016
Physical and mechanical properties of raspberries subjected to osmotic dehydration and further dehydration by air- and freeze-drying
Sette, Paula Andrea
;
Salvatori, Daniela Marisol
;
Schebor, Carolina Claudia
CONICET