Buscar por Autor Campos, Carmen Adriana

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:


Mostrando resultados 1 a 6 de 6
Fecha de publicaciónTítulo???itemlist.dc.creator.*??????itemlist.dc.provenance???
jun-2013Effect of gamma irradiation and storage time on microbial growth and physicochemical characteristics of pumpkin (Cucurbita Moschata Duchesne ex Poiret) pureeGliemmo, María Fernanda; Latorre, Maria Emilia; Narvaiz, Patricia; Campos, Carmen Adriana; Gerschenson, Lia NoemiCONICET
1-nov-2017Effect of xantham gum, steviosides, clove, and cinnamon essential oils on the sensory and microbiological quality of a low sugar tomato jamGliemmo, María Fernanda; Montagnani, Maria Andrea; Schelegueda, Laura Inés; Gonzalez, Malena Mariana; Campos, Carmen AdrianaINTA
1995Estabilidad del ácido sórbico durante la preservación y el almacenamiento de alimentosCampos, Carmen AdrianaFacultad de Ciencias Exactas y Naturales de la UBA
abr-2003Interaction between potassium sorbate, oil and tween 20: Its effect on the growth and inhibition of Z bailii in model salad dressingsCastro, Marcela Paola; Garro, Oscar Alfredo; Gerschenson, Lia Noemi; Campos, Carmen AdrianaCONICET
31-oct-2017Optimización de una mermelada de tomate de reducido tenor glucídico mediante el uso de aditivos naturalesMontagnani, Maria AndreaINTA
13-nov-2017Sakacin Q produced by lactobacillus curvatus ACU-1: functionality characterization and antilisterial activity on cooked meat surfaceRivas, Franco Paolo; Castro, Marcela Paola; Vallejo, Marisol; Marguet, Emilio Rogelio; Campos, Carmen AdrianaCONICET